Electronic Arts SportsThe EA Sports logo
Del

Kinesisk nytår i FIFA 18 Ultimate Team

Posted February 16th at 6:00pm.

Millioner af folk verden over fejrer Kinesisk nytår. Nu kan du deltage i festlighederne i FIFA 18 Ultimate Team! Start hundens år på den rigtige måde ved at logge på FUT under eventen – så kan du være heldig at vinde en særlig præmie.

Men festlighederne stopper ikke dér! Festen fortsætter gennem hele eventen med Byg en trup-udfordringer, særlige pakkerabatter og en tematisk spilledragt for at vise din FUT-trup frem.

Rød konvolut-præmier

Pak en særlig Kinesisk nytår-gave op, når du åbner FUT for første gang under fejringen. Din gave afhænger af, hvor mange dage du har logget på FUT siden udgivelsen. Se niveauerne for denne kampagne nedenfor, og få et overblik over, hvilke(n) præmie(r) du får under eventen:

  • 1-6 dage med login: Kinesisk nytår-spilledragt
  • 7-35 dage med login: Kinesisk nytår-spilledragt + Luksusjumboguldpakke
  • 36-80 dage med login: Kinesisk nytår-spilledragt + Stjernespillerpakke: Guld
  • 81-125 dage med login: Kinesisk nytår-spilledragt + Sjælden spillerpakke
  • Mere end 126 dage med login: Kinesisk nytår-spilledragt + Ultimativ pakke

Byg en trup-udfordringer

Der vil være en bred vifte af Byg en trup-udfordringer under eventen, herunder Byg en trup-lynudfordringer og Byg en trup-udfordringer, der kan gentages, der giver præmier, der er hundens år værdig.

Glem heller ikke at gennemføre de ugentlige målsætninger under Kinesisk nytår – præmierne vil være større og bedre end normalt. 

Pakketilbud

Nyt år, ny trup. Giv dit FUT-hold en frisk start i det nye år ved at udnytte disse særlige pakketilbud, der kan gøre dit hold bedre end nogensinde før. Der er FUT-møntrabat på visse pakker – men de findes kun i begrænset oplag.